Diensten

 
Energie & Infrastructuur: de basis van alles, zowel 230V en kracht installaties zijn in juiste zwaarte nodig om uw processen goed te kunnen laten functioneren. Te geringe opzet leidt tot uitval. Een over gedimensioneerde installatie leidt tot onnodige hoge kosten voor aanleg en levering via uw Nutsbedrijf. Een goed advies leidt tot een afgestemde installatie op maat, met ruimte voor eventuele uitbreiding in de toekomst. Een goede installatie is zodanig opgezet dat deze aansluit bij de huidige behoefte en in de toekomst kan worden uitgebreid zonder, óf met minimale, vervanging van bestaande onderdelen. Hiermee verplaatst u de investering naar het moment waarop deze nodig is zonder dat dit leid tot kapitaalvernietiging.

Noodstroom: Energielevering is niet altijd voor 100% gegarandeerd. In sommige gevallen is uitval van deze voorziening, behalve lastig, niet een heel groot probleem. Een normaal huishouden kan best een tijdje zonder. Voor bedrijven wordt het al wat vervelender maar meestal is het voordeliger om deze sporadische uitval voor lief te nemen dan om voorzieningen te treffen om deze uitval tegen te gaan. In andere gevallen, in processen waar gevaar kan ontstaan zoals ziekenhuizen, of op plaatsen waar niet leveren van overeengekomen diensten leid to hoge schadeclaims is een eigen voorziening om voor korte of langere tijd in eigen behoeften te kunnen voorzien onontbeerlijk. IBBR is specialist op het gebied van noodstroomvoorzieningen in elk gewenst vermogen of het nu gaat om het in stand houden van een enkele server, of het draaiende houden van een complete fabriekshal.

Licht: goede verlichting is een basisvoorwaarde om efficiënt en veilig te kunnen werken. Hiervoor bestaan wettelijke normen. Een goed lichtplan is altijd gebaseerd op deze normen. Daarbinnen kunnen, afhankelijk van de plaats en toepassing, denkt u hierbij aan een productiehal, ten opzichte van een ontvangstruimte, het ontwerp en architectuur van de gekozen armaturen beeldbepalend zijn en daarmee een belangrijke rol spelen hoe u zich als bedrijf naar de markt toe presenteert. Een goed advies is daarnaast gericht op energieverbruik. Binnen de wettelijke normen en de beeldbepalende factoren proberen wij door keuze en combinatie van lichtbronnen een zo efficiënt mogelijke lichtopbrengst te realiseren.

Informatie: zonder informatie staat alles stil. Informatie is een breed begrip, alles bevat informatie. Beeld, geluid en data zijn niet meer weg te denken uit de huidige werkomgeving. Om deze informatiestromen in goede banen te leiden is, behalve de juiste systemen, een goede infrastructuur noodzakelijk.

Veiligheid: er zijn tal van beveiligingssystemen beschikbaar, al dan niet wettelijk verplicht om uw bedrijf, de werkomgeving van uw medewerkers tot een veilige omgeving te maken. Denkt u hierbij aan installaties voor brandmelding en inbraaksignalering waar het gaat om wettelijk- of vanuit de verzekering voorgeschreven systemen, maar ook aan CCTV, toegangsbeheer en specifieke systeembeveiligingen op maat.

Voor de hiergenoemde disciplines bent u bij IBBR aan het juiste adres, wij adviseren u in de beste oplossing voor de binnen uw bedrijf gegeven situatie en behoefte.